Hierontapalvelu Karoliina on vuoden 2014 alussa perustettu hieronta- ja hyvinvointialan yritys, jossa asiakas on aina etusijalla.

Tarjoan pääasiassa klassista hierontaa eli niin sanottu perushierontaa. Erikoisuutena tarjoan urheiluhierontaa, Hot Stone- hierontaa, intialaista päähierontaa, raskausajan sekä synnytyksen  jälkeistä hierontaa ja vauvahierontaa.

Hierontapalveluni vastaanotto sijaitsee Liedon ydinkeskustassa, osoitteessa Hyvättyläntie 4 kauppapihan läheisyydessä parturi-kampaamo Pisaman tiloissa. Vastaanottoni edessä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja sekä bussipysäkki, johon pysähtyy linja 6.

 

  • Kuulun koulutettujen hierojien liittoon sekä olen koulutettu hieroja valviran rekisterissä nro. 50604786405 (Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valvira pitää rekisteriä terveydenhuollon ammattilaisista, johon myös koulutetut hierojat rekisteröidään.) Kaikki asiakkaani on myös potilasvakuutettu.

  • Kuulun Liedon yrittäjänaisiin.
    Yrittäjänaiset on vuonna 1947 perustettu valtakunnallinen järjestö, joka tekee vaikuttamistyötä yrittäjänaisten hyväksi. Olemme naisyrittäjyyden asiantuntemusta edustava itsenäinen järjestö.