Hierontapalvelu Karoliina on vuoden 2014 alussa perustettu hieronta- ja hyvinvointialan yritys, jossa asiakas on aina etusijalla.

Tarjoan pääasiassa klassista hierontaa eli niin sanottu perushierontaa. Erikoisuutena tarjoan purentalihasten hierontaa, Hot Stone- hierontaa, intialaista päähierontaa, raskausajan sekä synnytyksen  jälkeistä hierontaa ja vauvahierontaa.

Hierontapalveluni vastaanotto sijaitsee Liedon ydinkeskustassa, osoitteessa Hyvättyläntie 4 kauppapihan läheisyydessä parturi-kampaamo Pisaman tiloissa. Vastaanottoni edessä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja sekä bussipysäkki, johon pysähtyy linja 6.

 

  • Olen koulutettu hieroja valviran rekisterissä nro. 50604786405 (Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valvira pitää rekisteriä terveydenhuollon ammattilaisista, johon myös koulutetut hierojat rekisteröidään.) Kaikki asiakkaani on myös potilasvakuutettu.

  • Kuulun Liedon yrittäjänaisiin.
    Yrittäjänaiset on vuonna 1947 perustettu valtakunnallinen järjestö, joka tekee vaikuttamistyötä yrittäjänaisten hyväksi. Olemme naisyrittäjyyden asiantuntemusta edustava itsenäinen järjestö.